Mekonomen lehti

MEKO vahvistaa asemiaan Virossa

MEKO vahvistaa asemiaan Virossa ostamalla Automeister-yrityksen. Kauppaan sisältyy korjaamokonsepti Carstop, johon kuuluu 14 toimipaikkaa eri puolilla Viroa. Tämä kauppa on osa strategiaa jatkaa markkinaosuuksien kasvattamista ja kannattavuuden parantamista Baltian alueella.

Automeister on yksityisomistuksessa oleva autonosien tukkumyyjä, joka perustettiin vuonna 1993 ja on toiminut Carstop-konseptin kanssa Virossa vuodesta 2003 lähtien. Nykyään Carstop on yksi maan tunnetuimmista ketjuista, jossa Automeister tukee siihen kuuluvia korjaamoja kaikessa varaosista koulutukseen ja markkinointiin.

MEKO on jo toiminut Virossa tukkubrändi Balti Autoosadin ja korjaamokonsepti Fixuksen kautta. Tämän yritysoston myötä MEKO tulee nyt operoimaan kahta korjaamokonseptia ja nousee yhdeksi maan johtavista yrityksistä riippumattomilla jälkimarkkinoilla.

”Viro on MEKOlle strategisesti tärkeä alue, jossa haluamme jatkaa kasvua. Tavoitteemme on olla johtava kaikilla markkinoillamme, ja Automeisterin hankinta on looginen askel. Tämä antaa meille suuremmat mahdollisuudet jatkaa markkinaosuuksien kasvattamista, hyödyntää synergioita Viron toimintojemme välillä ja parantaa edelleen kannattavuuttamme,” sanoo MEKO:n toimitusjohtaja Pehr Oscarson.

MEKO:n tavoite on olla täydellisin kumppani kaikille, jotka ajavat, korjaavat tai huoltavat autoja Pohjois-Euroopassa. Yhtiö toimii kahdeksalla markkinalla ja palvelee asiakkaita lukuisten tunnettujen brändien ja korjaamokonseptien kautta, joilla on vahva paikallinen läsnäolo. MEKO aloitti toimintansa Virossa vuonna 2022 ja on läsnä myös Latviassa ja Liettuassa.

Lisätietoa antavat:

Pehr Oscarson
President and CEO, MEKO
Phone: +46 (0)8-464 00 00
Email: pehr.oscarson@meko.com

Anders Oxelström
Director of Communications, MEKO
Phone: + 46 73 522 52 42
Email: anders.oxelstrom@meko.com

Tiedotteen kieliversiot:
MEKO expands in Estonia
MEKO expanderar i Estland

Jaa artikkeli: