Mekonomen lehti

ProMeister truck -kiertue saapuu Suomeen elokuun lopussa

Tiedote 1.8.2023

Pohjois-Euroopan markkinoiden johtava autojen varaosajakelija MEKO Group tuo ProMeister -koulutusrekan Suomeen elokuun 2023 lopussa. Syyskuun puolellevälin kestävä ProMeister Truck -kiertue kiertää Suomea aina Oulusta Ahvenanmaalle ja tarjoaa kiertuealueiden autokorjaamoille tilaisuuden tutustua ProMeister Akatemiaan. Akatemia on MEKO Groupin tarjoama kokonaisvaltainen koulutus- ja teknisen tuen palvelu, joka sisältää laajan valikoiman korjaamoille tarkoitettuja koulutuksia sekä teknisiä ohjeistuksia ajoneuvomalleittain. (1 Lisäksi kutsuvieraat pääsevät tutustumaan Pohjoismaiden laajimpaan ammattilaisille tarkoitettuun ProMeister-varaosa- ja työkaluvalikoimaan.  

ProMeister -koulutusrekka

Kuva: Mika Makkonen

ProMeisterin uniikki, yli 80 neliömetrin kokoiseksi levittyvä koulutuskeskus on kiertänyt viime vuodet läpi Ruotsin kouluttaen olemassa olevia ajoneuvoteknikoita sähkö- ja hybridiajoneuvojen huoltoon ja ylläpitoon varmistaen, että teknikot saavat oikeat taidot korjata myös tulevaisuuden autoja. Viime keväänä rekassa järjestettiin myös tuulilasinkorjauskoulutuksia.  

Kuva: Mika Makkonen

ProMeister-kiertue toteuttaa MEKO Groupin YK:n kestävän kehityksen tavoiteohjelmaan nojaavia vastuullisuus- ja kestävän kehityksen periaatteitaan:

  • Edullista ja puhdasta energiaa: Annamme autonomistajille mahdollisuuden huollattaa ja korjauttaa ajoneuvojaan riippumatta siitä, käyttävätkö ne polttoaineena fossiilisia polttoaineita, biopolttoaineita tai sähköä.  
  • Vastuullinen kulutus ja tuotanto: Oikein huollettu ajoneuvo edistää liikenneturvallisuutta ja vähentää ajoneuvon ympäristövaikutuksia mahdollisimman paljon sen elinkaaren aikana. 
  • Ilmastotoiminta: Kehittämällä tuotteitamme ja palveluitamme vaihtoehtoisia polttoaineita käyttäville ajoneuvoille osallistumme muutokseen kohti ilmastoneutraalia yhteiskuntaa. (2 

ProMeister truck -kiertueen paikkakunnat: 

pe 25.8. Oulu, Mekonomen Limingantulli
ma 28.8. Raahe, Rannikon Tarvike Oy
ti 29.8. Pietarsaari, Steel Tooling Jakobstad AB Oy
ke 30.8. Vaasa, Rönn & Backholm
pe 1.9. Vantaa, Mekonomen Viinikka
ma 4.9. Lahti, Fixus Center Lahti
ti 5.9. Jyväskylä, Jyväs Car Oy
ke 6.9. Kuopio, Fixus Center Kuopio
to 7.9. Kajaani, Mekonomen Kajaani
pe 8.9. Joensuu, A&A Service Oy
ma 11.9. Tampere, Finnmeko Oy
ti 12.9. Rauma, MekoWest Oy
ke 13.9. Turku, MekoWest Oy
pe 15.9. Ahvenanmaa, Kalmers Ab 

Tapahtumaan kutsutut autoalan ammattilaiset saavat ilmoittautumisohjeet sähköpostitse elokuun alussa.   

Kuva: Mika Makkonen

Kiertueen järjestäjistä:  

MEKO Group on Pohjois-Euroopan johtava autojen varaosien jakeluyhtiö ja kansainvälinen yrityskonserni, joka toimii ja kehittää liiketoimintaansa autoteollisuuden jälkimarkkinoilla. MEKO Group keskittyy kasvuun, yhteistyöhön, synergioiden luomiseen sekä toimialan kestävän ja digitaalisen kehityksen edistämiseen.
– Toimintakonseptimme on ajaton ja perustuu liikkuvuuden mahdollistamiseen – tänään, huomenna ja tulevaisuudessa – kun teknologia kehittyy ja ajoneuvoja käytetään uusilla tavoilla. Vastaamme ajoneuvokorjaamojen ja muiden yritysten palvelu- ja tuotetarpeisiin markkinoiden johtavien konseptiemme, jakeluverkostojemme ja tehokkaan logistiikkaketjumme avulla. (3 

Koivunen Oy on osa ruotsalaista MEKO Groupia. Koivunen Oy on vuonna 1927 perustettu henkilö- ja hyötyajoneuvojen varaosien, lisävarusteiden, renkaiden, vanteiden, työkalujen, koneiden sekä kiinnitystarvikkeiden tuonti- ja tukkuliike. (4 

Lisätietoa:
1) ProMeisterin ruotsinkielinen koulutuskatalogi 
2) MEKO Groupin vastuullisuusraportti 2022 
3) MEKO Group:n nettisivut
4) Koivunen Oy:n nettisivut 

Jaa artikkeli: